Om Bean Machine

Bean Machine er Esbjergs første kafferisteri som udelukkende rister, sælger og serverer Specialty Grade Kaffe.

Vores risteri og kaffebar er lokaliseret i det stemningsfyldte Kronprinsesgade-lokalmiljø, hvor man i den lille fortorvsarkade blandt andet også finder SpeakEasy og Spiritusklubben.

I den lille oase af feinschmecker-butikker har vi skabt et tværfagligt inspirationsrum og arbejdspladser, hvor vi sammen deler vores nysgerrighed og lidenskab for råverer af højeste kvalitet, krydret med masser af hygge.

Vores kaffer serveres på brancens bedste udstyr. Vi vil glæde os til at se dig.

Kaffe af højeste kvalitet:

Ved kun at indkøbe speciality grade kaffe gennem håndplukkede leverandører, sikres ikke blot at kaffen er certificeret top 5% i verden, men også at den er produceret efter god social og miljømæssig praksis.

Ristning:

Hos Bean Machine kan du ikke blot være sikker på at du kan komme hjem med frisk kaffe samme uge som den er ristet, men vi er også et af blot få risterier i Danmark som har SCA certificeret kaffesensoriker, SCA kafferister og SCA Barista. Således er Bean Machine i stand til at sikre at kaffedyrkerens nøjsomme behandling af det rå produkt opnår sit optimale potentiale ved ristning.

For kun hvis kaffen er ristet med omhu og nydt indenfor få dage eller uger af ristning, vil en Specilty Score være retvisende.

Oplev Bean Machine derhjemme:

Du kan købe Bean Machine’s friskristede bønner i Kronprinsensgade 99 eller hos nogle af vores udvalgte samhandels partnere. Vi hjælper meget gerne med at rådgive i butikken, hvis du ønsker at optimere eller prøve nye brygmetoder i hjemmet. Alternativt kan få kaffen leveret lige til din dør ved brug af webshoppen.

Delt med os

Vores dejlige 

Vores værdier

Verden er sjovest når den udforskes, udfordres og når man stiller spørgsmålstegn ved det konventionelle.

Hos Bean Machine bearbejder, sælger og formidler vi kaffe produkter af højeste kvalitet. Men selve kvaliteten af slutproduktet er ikke nok for os.

Vores uudtømmelige passion og nysgerrighed for kaffen, ville for os ikke tilføre nogen værdi, hvis vores forretning ikke var dybt funderet på både social og miljømæssig bæredygtighed.

Vi sikre derfor ikke blot at vores egen produktion og distribution har minimalt negativt aftryk, men også at alle vores strategiske samhandelspartnere udviser samme bæredygtighedsprincipper omkring egen arbejds og miljø prakis.

For Bean Machine har det lige så stor betydning at vi kan tilføre værdi til vores partnere, til mennesker og til lokalmiljøet som selveste bundlinjen.

Menneskerne bag

Vi er rigtige mennesker som brænder for at fremstille, servere og levere høj kvalitets kaffer til dig.

Kristian Kryel

Ejer & riste specialist

Sesselja Gudjonsdottir

Ejer

..

..